PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Масло от розово дърво

Масло от розово дърво

  1. Масло от розово дърво
  2. Произход на маслото от розово дърво
  3. Свойства на маслото от розово дърво
  4. Емоционално и духовно приложение на маслото от розово дърво
  5. Лечебно приложение на маслото от розово дърво

Лечебно приложение на маслото от розово дърво

Когато се чувствате обременени от света, това масло може да повдигне духа ви и да има балансиращо действие върху ума и тялото. То се използва още за намаляване на главоболието, при настинки, треска, кашлица и инфекции. Маслото от Розово дърво е силен стимулант за имунната система.

Неговите свойства на афродизиак, помагат при сексуални проблеми, като фригидност и импотентност.Маслото помага много и в грижата за кожата, тъй като стимулира клетките и тъканите и действа регенериращо на кожата, като подпомага нейното подмладяване.

  • Приложение за инхалатори
    При терапиите с пари маслото помага при простуда, кашлица, инфекции, главоболие, гадене и проблеми свързани със стреса. Свойството му да се справя с депресията може да помогне при всякакви сексуални проблеми.
  • Приложение в масажно масло или в банята
    При това си приложение маслото от Розово дърво помага при настинка, кашлица, инфекции, главоболие, треска, нервно напрежение, фригидност и импотентност.
  • Приложение в кремове и лосиони
    Като част от кремове и лосиони, маслото от Розово дърво е най-ефективно за стимулиране на клетките и регенериране на тъканите. То има свойството да подмладява кожата и това прави неговата употреба предпочитана от по-зрели хора.

Съчетание с други масла

Маслото от Розово дърво се съчетава добре с цутрусови и флорални етерични масла.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...