🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Масло от чаено дърво

Масло от чаено дърво

  1. Масло от чаено дърво
  2. Произход на маслото от чаено дърво
  3. Свойства на маслото от чаено дърво
  4. Емоционално и духовно приложение на маслото от чаено дърво
  5. Лечебно приложение на маслото от чаено дърво

Произход на маслото от чаено дърво

Това малко дърво се среща в Нов Южен Уелс, Австралия и подобно на кипариса има игловидни листа с жълти или виолетови цветчета. На височина достига до 7 метра и предпочитаното му място за виреене са блатистите райони. Дървото се изрязва, но само за две години израства наново и е готово за ново подрязване. Маслото от чаено дърво се произвежда в Австралия, където аборигените го използват от векове за различни медицински цели.

През втората световна война на всеки войник или моряк се е полагало определено количество етерично масло от чаено дърво, което да му помогне при тропически инфекции и инфектирани рани.

Маслото от чаено дърво е често използвана съставка в сапуни, кремове, лосиони, дезодоранти, дезинфектанти и ароматизатори.

Рейтинг:

Отзиви

Без претенции
"въоПще"? Хора,никой не е съвършен! Като аромотерапия-капвате 3,4 капки масло в съд с около 200 мл.вода и го поставяте над запалена свещ да изпарява .Помещението се ароматизита и действа успокоително и пречистващо.Бъдете здрави и критични към себе си!Всеки си носи кръста!
Най-грамотна
А за главни букви и точки въопще дума да не става :-)
Също грамотна!
Ами " специЯлист",ами запетаите❓❓❓
Грамотен
"И" и "Й" знаете ли как и кога се използва? ДепресиЙ? ЧаИ? Неграмотнииии...
дани
не съм специялист,но инфото което знаем,е че май е под формата на ароматерапия за депресията.За имуностимулатор мисля че има чаи от чаено дърво и се пие а маслото не се пие естествено
Виж още отзиви
Коментирай
loading...