PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Лавандулово масло

Лавандулово масло

  1. Лавандулово масло
  2. Произход на лавандуловото масло
  3. Свойства на лавандуловото масло
  4. Емоционално и духовно приложение на лавандуловото масло
  5. Лечебно приложение на лавандуловото масло

Емоционално и духовно приложение на лавандуловото масло

  • Стабилизира емоционалното и етерното ниво
  • Намалява промените в настроението, маниакално депресивните тенденции
  • Чакри: балансира всички чакри
  • Изчиства енергията на околната среда, неутрализира дисхармоничните честоти

Депресия, безсъние, нервно напрежение, главоболие, психически стрес, лавандуловото масло почиства и успокоява духа, облекчава  гнева и помага за създаване на по-спокоен подход към живота. Успокояващия и отпускащ ефект може да помогне за постигането на по-дълбоки състояния на медитация.

Лавандуловото масло успокоява прекалено силните емоции, които заплашват да вземат надмощие над ума. Лавандулата успокоява нервното безпокойство, дължащо се на прекомерна срамежливост.

Габриел Моджай пише, че лавандулата е подходяща за хора, които потискат себеизразяването си и творческия си потенциал, поради стеснителния си характер.

Филипе Мейлхебьо пише, че истинската лавандула предпазва децата от вредни неща, които се случват в семейната им среда. Помага за техния спокоен сън и ги предпазва от кошмари и внезапни събуждания породени от физическото или психическото отсъствие на майката.

Валери Ан Уорууд пише, че когато ви обхване дълбока тъга, която задушава духа ви, лавандулата ще повиши настроението ви и ще разсее тези негативни чувства. Когато се стичат душевните ви сълзи, лавандулата ще ги забърше. Когато тъмните облаци на депресията се скупчат над душата ви, лавандулата ще ги издуха. Тези, които имат ниско състояние на духа, лавандулата ще повдигне завесата на отчаянието.

Роби Зек пише, че когато е налице нечистоплътност и липса на грижи за себе си, здравето и енергията на тялото ви се отдалечават от вас, но лавандулата ще ги върне обратно и ще ви донесе успокоение.

Рейтинг:

Отзиви

Limonv
Stiga glopusti viarvaite samo v opitni nechta a ne v tergovska filozofia.
v
**инфорМация
Всеки трябва да умее да пише грамотно, това оформя осмислянето на сюжета, както при "по дрехите посрещат..." и колкото и опростенческо да звучи, показва реалната отдаденост към действието- едно е да събереш инфорнация, съвсем друго да я осмислиш.
До коментар №3
Ееее, как се уморих от хитреци коментиращи всяка една статия с негативизъм, който ако не подкрепят с глуповати фрази, то поне със самочувствие относно правоговор и правопис. Браво. Пиша ти 6. Ако четеш подобни текстове само заради бръчките си, има хора, които далеч не се интересуват от подобни дреболии и намират полезна информация, Необръщайки внимание на всяка запетая.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...