PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Масло от петитгрейн

Масло от петитгрейн

  1. Масло от петитгрейн
  2. Произход на маслото от петитгрейн
  3. Свойства на маслото от петитгрейн
  4. Емоционално и духовно приложение на маслото от петитгрейн
  5. Лечебно приложение на маслото от петитгрейн

Лечебно приложение на маслото от петитгрейн

Маслото от петитгрейн може да помогне при нервно изтощение и стрес, свързани най-вече с чувствата на гняв и паника. То успокоява ума, облекчава дишането, намалява сърцебиенето и релаксира мускулните спазми и болки в стомаха.

Препоръчва се ползването на маслото след като сте преболедували някаква болест. То влияе много добре и на кожата, като изчиства мазната кожа, премахва акнето и прекомерното изпотяване и тонизира кожата.

  • Приложение за инхалатори
    В терапиите с пари маслото от петитгрейн помага когато се опитваме да се справим с гняв, паника, депресия и тревожност. То успокоява раздразнението, като позволява на тялото да си почине и увеличава съзнанието и интелектуалните способности на ума.
  • Приложение в масажни масла и в банята
    Приложено в масажни масла и в банята маслото от петитгрейн подпомага процеса на възстановяване след болест и премахва безпокойството, раздразнителност, гняв, паника, напрежение, учестено сърцебиене и безсъние. Маслото релаксира цялостно тялото и подпомага борбата с кожни дефекти.
  • Приложение в кремове и лосиони
    Когато се използва в кремове и лосиони маслото от петитгрейн помага за изчистване на мазната кожа и премахва акне, пъпки и други дефекти по кожата.

Съчетание с други масла

Маслото от петитгрейн се съчетава добре с други етерични масла, като: бергамот, лавандула, палмароза, здравец, палисандрово дърво и сандалово дърво.

Рейтинг:

Отзиви

ноа
против изпотяване например къде и как се капе от маслото???????????
ноа
да си капя на ръцете и да го вдишвам,????да си мажа тялото ли????по колко капки къде да слагам?????изобщо нищо съществено не пише за прилагането му??????????
noa
и все пак не мога да разбера това масло по-какъв точно начин се използва???????????
Виж още отзиви
Коментирай
loading...